Mijn passie voor vilt is twintig jaar geleden ontstaan. Ik kreeg voor mijn verjaardag een plantje, een blauw druifje, met een bijpassend poppetje van vilt. Tot in het diepst van mijn ziel werd ik geraakt door dit prachtige zelfgemaakte cadeau.

Geïnspireerd door dit popje volgde ik meerdere cursussen waar ik leerde seizoentafelfiguren en -dieren van vilt te maken. Dit heeft geresulteerd in een enorme verzameling waarmee ik seizoenentafels en jaarfeestentafels creëer. Ik merk dat het bijdraagt tot een warme sfeer in huis, op de peuterspeelzaal en op school.

Tijdens cursussen kwam ik regelmatig in aanraking met de antroposofie. Dit motiveerde mij om de twee jarige antroposofische cursus ‘pedagogie voor het jonge kind’ te volgen.

Ik vind het fijn om mijn ervaring als leerkracht te combineren met mijn liefde voor werken met vilt. In een warme en rustige omgeving werk ik met zachte stoffen en mooie kleuren. Het geluksgevoel dat ik ervaar als ik iets maak van vilt, wil ik graag doorgeven in mijn workshops!