Atelier Pippilotta heeft weer prachtige nieuwe pakketten ontworpen. Deze nieuwe herfst- en sinterklaaspakketten zijn te koop bij Bergenvilt. Dit zijn ze:

Twee herfstkinderen € 9,50

Deze twee schatjes zitten warmpjes naast elkaar en houden beide een houten paddenstoeltje vast. Hun mutsjes zijn gemaakt van rood buistricot. Een eenvoudig knuffelbaar setje dat graag een plekje op jouw seizoenstafel vindt. Ze zijn 11 cm. hoog.

Kabouter Stoffeltje maakt herfstkleren €7,90

Voor de herfst heb je weer andere kleren nodig dan voor de zomer. Een warm vest kan goed van pas komen op koude avonden. Dat weet deze kabouter goed en hij heeft zijn voorraadbak gevuld met mooie herfstkleuren. Het lint en schaartje zitten ook in het pakket. De kabouter is 12 cm. hoog.

Aanvulling voor het kabouterfeestje € 9.00

Dit pakket is een aanvulling op het kabouterfeestje. De kabouters moeten natuurlijk ook aan een tafel kunnen zitten en dat kan op bladstoelen en paddenstoelkrukjes. Daarbij kunnen ze thee uit de theepot in eikelkopjes schenken en een lekker stukje bessentaart eten. Voor de vulling van de tafelpoot, stoeltjes en krukjes heb je nog rijst of steentjes nodig om ze te vullen. De stoelen zijn 7 cm. hoog.

Sinterklaas kapoentje €8,50

Een compleet en eenvoudig te maken tafereel. Het schoentje is gevuld met een verlanglijstje, wortelen en hooi voor het paard. Als je er een mooi liedje bij zingt rijdt Sint vast je huisje niet voorbij, de Pietjes hebben de cadeautjes al bij zich. Sinterklaas en de Pietjes zijn gemaakt op houten kegeltjes van 35 mm.

Sinterklaasbootje € 5,00

Elk jaar zijn de pakketten van de twee Pietjes en Sinterklaasje erg geliefd. Om het setje nog completer te maken is er een versierd bootje bij gemaakt.

Wil je één of meerdere pakketten van atelier Pippilotta bestellen? Dat kan! Geef via de mail aan mij door wat je wilt kopen. Na betaling bestel ik het voor je en stuur ik de bestelling naar je op of kom je jouw bestelling ophalen.

Deze website maakt gebruik van een aantal standaard cookies om de werking van de site te garanderen.
Ok
-