Op zaterdag 7 maart 2020 vindt in Zeist (Socrateslaan 24) een themadag plaats met als thema Kind en Ruimte. Je kunt een inspirerende lezing bijwonen en verschillende workshops volgen.
Deze dag wordt georganiseerd door Pedagogie voor het jonge kind en duurt van 10.00 – 16.00 uur.

In de pauzes zijn er winkeltjes en Bergenvilt is ook van de partij!
Je kunt bij mij jaartafel popjes en -dieren kopen voor je winter/lente/paas/zomer jaartafel. Naast deze kant en klare producten, verkoop ik pakketjes die je thuis zelf kunt maken.

Als je meer informatie wilt over deze dag kan je kijken op https://pedagogievoorhetjongekind.nl/Agenda/

Heb je zin om in een rustige omgeving iets moois te maken?

Kom dan naar Bergenvilt en geniet van een inspirerende workshop.
Tot en met 31 maart 2020 krijg je 20% korting op alle workshops!

Je maakt een popje, dier of iets uit de natuur voor op de jaartafel. We gebruiken natuurlijke materialen zoals vilt en schapenwol.

Heb je interesse?
Kijk dan bij het workshop aanbod, kies een leuke workshop uit en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.et.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Kom jij zaterdag 2 november 2019 naar Zeist? In de Stichtse Vrijeschool (Socrateslaan 24) vindt de landelijke Inspiratie- en Verdiepingsdag ‘Spelend Wijs’ plaats voor pedagogisch medewerkers en managers in de BSO en KDV. Op het programma staan  inspirerende lezingen en workshops.
Deze dag wordt georganiseerd door de School voor Antroposofische Kinderopvang en Pedagogie voor het Jonge Kind en duurt van 9.00 – 16.00 uur.

In de pauzes zijn er winkeltjes en Bergenvilt is ook van de partij!
Je kunt bij mij jaartafel popjes en -dieren kopen voor je herfst/Sint Maarten/Sinterklaas/Kerst jaartafel. Naast deze kant en klare producten, verkoop ik pakketjes die je thuis zelf kunt maken.

Als je meer informatie wilt over deze dag kan je kijken op www.school-vak.nl of www.pedagogievoorhetjongekind.nl

Het is weer september, deze maand geeft mij een soort verlengd zomervakantie gevoel. Ook kondigt september de herfst aan. Het weer verandert en ’s avonds is het snel donker.

Dit is voor mij de tijd om extra aandacht te besteden aan de inrichting van mijn huis. Ik ben meer binnen en kan dan echt genieten van een warme, sfeervolle omgeving. Mijn jaartafel straalt die sfeer uit en op een paar plekken in mijn huiskamer staat iets moois van vilt.

Ik vind het heerlijk om in de herfst te knutselen. Heb jij ook zin om van mooie kleuren vilt iets te maken dat bij het seizoen past?
Ik heb veel herfst-, sint maarten-, sinterklaas- en kerst workshops gepland. In de agenda kun je zien wanneer welke workshop plaats vindt. Welke workshop wil jij graag volgen?

Heb je zin om in een rustige omgeving iets moois te maken dat past bij het seizoen of jaarfeest?

Kom dan naar Bergenvilt en geniet van een inspirerende workshop.
In de maand mei van 2019 krijg je 20% korting op een workshop naar keuze!

Je maakt een popje, dier of iets uit de natuur voor op de jaartafel. We gebruiken natuurlijke materialen zoals vilt en schapenwol.

Heb je interesse?
Kijk dan bij het workshop aanbod, kies de leukste uit en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.et.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt in Zeist (Socrateslaan 24) de verdiepingsdag plaats met inspirerende lezingen en workshops over o.a. slaap en voeding.
Deze dag wordt georganiseerd door de School voor Antroposofische Kinderopvang en duurt van 9.00 – 16.00 uur.

In de pauzes zijn er winkeltjes en Bergenvilt is ook van de partij!
Je kunt bij mij jaartafel popjes en -dieren kopen voor je lente/paas/zomer jaartafel. Naast deze kant en klare producten, verkoop ik pakketjes die je thuis zelf kunt maken.
Ook laat ik een tafelspeldoos zien.

Als je meer informatie wilt over deze dag kan je kijken op www.school-vak.nl/verdiepingsdag/

 

Deze website maakt gebruik van een aantal standaard cookies om de werking van de site te garanderen. Ook wordt er paar sociale media cookies geplaatst, waaronder voor Facebook.